Vill man som företag skapa sig ett riktigt starkt varumärke gäller det att man syns så mycket som möjligt. Man kan inte inrikta sig på något speciellt område utan här gäller det att tänka brett och utanför sitt företags box. Ett sätt att göra det på är att säkerställa att man profilerar sig både på sommaren och på vintern, att man inte riktar in sig på att synas under en särskild säsong.

Profilkläder under vintern

Vill man att företaget ska synas under vintern finns det mängder med sätt att göra det på med hjälp av olika typer av profilkläder. Under årets kallare halva kan man välja att trycka sitt företagsnamn eller logga på allt ifrån mössor till tjocka vinterjackor.

Till företagets anställda passar alla typer av kläder då de är med och representerar företaget. Till sina anställda kan man därför ha både vinterjacka med företagets tryck på men också mössor och vantar med logga. Jackan kan man förse med en stor logga på ryggen och den anställdes namn på bröstet eller så vill man vara lite mer diskret och sätter företagets logga på bröstet i lite mindre storlek.

Mössor och vantar med tryck på lämpar sig även som give aways till sina kunder. Det är ett enkelt sätt att sprida företaget ytterligare genom att låta kunder också vara märket utåt. Plaggen kan man ge bort och dela ut på mässor till exempel.

Profilkläder under sommaren

Under sommarhalvåret kan man också välja att profilera sig med hjälp av profilkläder som anpassas till varje enskilt företag. Här kan både de anställa och kunderna bära profilkläder i form av t-shirts med företagets logga. Till kunderna lämpar de sig även att ge bort t-shirts med tryck i så kallade goodiebags vid speciella event. Till de anställda kan man på sommarhalvåret även profilera sig med regnställ eller regnjackor.